Gastronomické zážitky

V MOLO Restaurant si vychutnáte prvotřídní kuchyni s výhledy na jezero. Bistro nabízí celodenní menu z čerstvých surovin a v letní sezóně vás Bar & Grill zve k neformální pohodě přímo nad hladinou. Sladkou tečkou budou dezerty v Cafe du Lac.

MOLO Restaurant

Okouzlí vás svým stylem, výhledy na jezero a prvotřídní gastronomií. Klidná atmosféra vybízí k vychutnání degustačního menu šéfkuchaře Davida Šaška. S výběrem vína vám poradí someliér a barman rád připraví i nealko drinky.

MOLO Bistro

Začněte svůj den snídaní s domácím pečivem nebo si užijte pokrmy z čerstvých surovin, které vás potěší po celý den. Naše suroviny pochází od místních farmářů, díky čemuž si můžete vychutnat autentickou chuť a přispět k udržitelnosti.

Cafe du Lac

Přeneste se do cukrárny jako z Paříže. Dezerty kombinují moderní francouzskou cukrařinu s precizní ruční výrobou. Promyšlené detaily v designu i chutích dělají z každé návštěvy nezapomenutelný zážitek.

MOLO Bar & Grill

Jen pár metrů nad hladinou si vychutnáte koktejly, osvěžující drinky i grilované maso a ryby. Relaxujte s výhledem na nekonečný horizont Lipna a okolní lesy. Místo, kde se chutě a klidná atmosféra snoubí v dokonalou harmonii.

Nejlepší dárek? Jedinečný zážitek

Darujte voucher na gurmánský zážitek – ať už do Restaurantu s vysokou gastronomií šéfkuchaře Davida Šaška, Bistra s útulnou atmosférou a domácím řemeslným pečivem, nebo Cafe du Lac s francouzskými dezerty. Perfektní dárek, který potěší milovníky výjimečných chutí a zážitků.

Inspirace světové gastronomie

Za jedinečností MOLO Restaurantu a Cafe du Lac stojí šéfkuchař David Šašek a celý jeho tým. Jejich vášeň pro suroviny a dlouholeté zkušenosti přetvářejí každé jídlo i dezert v mistrovské dílo.

Šéfkuchař David Šašek

„Vaření je pro mě silný emotivní zážitek. Je skvělé, když vidíte, že tím, co děláte, přinášíte téměř okamžitě radost druhým lidem a můžete ji s nimi sdílet.“

David má za sebou úctyhodnou kariéru, během které získal zkušenosti v předních pražských i zahraničních restauracích a pětihvězdičkových hotelech. Spolupracoval s ikonami gastronomie, jako jsou Siegfried Vidovic, Zdeněk Pohlreich, Laurent Gras nebo Marc Veyrat. Je průkopníkem metody „Sous Vide“ v Česku, kterou začal používat již před 18 lety, a jeho šťavnaté maso oceňují nejen gurmáni, ale i světové osobnosti. Vařil pro Madeleine Albright, Morgana Freemana, Billa Clintona, Gérarda Depardieua a mnoho dalších.

Navštivte MOLO Restaurant a ochutnejte menu, které kombinuje lokální suroviny, zero-waste přístup a techniky světové gastronomie.

Objevujte s námi MOLO Resort naplno

Sledujte nás na Facebooku a Instagramu, ať máte přehled o tom nejlepším, co se u nás děje. Přihlaste se také k odběru našeho newsletteru a získejte vždy ty nejčerstvější novinky, tipy a inspirace z Lipna.

Odesláním uděluji souhlas Správci osobních údajů se zpracováním osobních údajů.